cukup 5bulan ?




salam sayang dari saya awak yang tersayang . okey tak selalu untuk berbuih kat sini kan lahaiii rasa rindu sesangat . okey cakap pasal 5bulan yang akan hampir tiba bulaan depan ? ape ye suprise awak kat saye ? hmmmm dok cakap nak tunang nak tunang , i ithink semua tu melawakkan . sebab tak pernah pun nak serius cakap hal tu . hmmm tapi awak saya mengharapkan itu semua jadi kenyataan . sapa tak nak bertunang kan , tak pernah pun meminta nak bertunang i just wait awak melafazkannya , tapi bila diinggatkan awak pernah cakap cukup 5 bulan tunang . okey kalau ini menjadi kenyataan alhamdulillah (: saya senang hati awak . tapi kita merancangkan dan allah yang akan menentukan semua ni. saya hanya nak ikatan yang teguh dari awak . nanti kita dah masing-2 jauh , saya harap kalau keinginan ini kenyataan biarlah hanya saya sahaja di hati okey sayang . 15hb jun genaplah 5 bulan kita kenal kan . moment dari awal kita kenal sampai sekarang tak pernah saya lupa . okey gambar bawah tuh not wedding just engaged sahaja . sebab dia tanda 15hb sebab tu aku letak hihi. hope bakal tunang aku yang berada didepan ni tak perasan aku nii sedang berbuih hikhik. im alway's loving you and miss you heart <3




khas untuk awakkkk . iloveyouuuu

video

saya berbahagia terima kasih awak (:

terima kasih untuk hadir dalam hidup saya . terima kasih untuk mengembirakan saya , terima kasih menyinari hidup saya . terima kasih mengajar saya menghargai awak . terima kasih kasih untuk bagi saya peluang happy dengan awak . terima kasihhh sangat-sangat ikhwan fahmi . saya bahagia bila bersama awak . bahagianya rasa bila ketika bersama. ketawa bersama , bernyayi bersama . semuanya bersama . saya sayang awak sepenuh hati saya . dan untuk selamanya . cukup 3 bulan 3 hari kan . saya selalu mencintai awak , menyangimu awak , menunggu awak setiap masa, setiap jam , setiap detik. hanya allah saja yang tau betapa bahagianya bila saya bersama awak. awak mengajar macam-2 sehinggakan saya masih mampu tersenyum bila saya sedih . perempuan sanggup rasa sakit hati dari hilang yang tersayang . yes itu aku :'(